top of page

Круглий стіл на теми

«Ідентифікація та оцінка підприємницьких ризиків» та «Дії підприємців при перевірках контролюючих органів»

28 травня 2015 року Департаментом підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради спільно з науково-дослідним центром «Економічні проблеми розвитку підприємництва в Україні» Харківського державного університету харчування проведено круглий стіл на тему «Ідентифікація та оцінка підприємницьких ризиків». Даний захід проходив у рамках реалізації Програми підтримки розвитку підприємництва у  м. Харкові на 2012-2015 роки.

 

Учасники круглого столу: представники Департаменту підприємництва та споживчого ринку Харківської міської ради, професорсько-викладацький склад ХДУХТ, керівники та представники громадських та профспілкових організацій підприємців, підприємці, аспіранти, студенти.

 

Під час проведення заходу учасники обговорили актуальні проблеми урахування ризиків у діяльності підприємств малого та середнього бізнесу, які функціонують в нестабільних умовах. Спікерами було доведено необхідність своєчасної ідентифікації, вимірювання, оцінки можливих наслідків ризиків і організації його контролювання, розглянуто логічний процес аналізу ризику під час прийняття управлінських рішень та запропоновано бачення можливих напрямів усунення.

 

Друга частина круглого столу була присвячена правилам поведінки підприємців під час проведення перевірок контролюючими та правоохоронними органами, наведено приклади вирішення проблемних ситуацій, які виникають під час проведення перевірок і т. ін.

 

Учасники заходу у процесі дискусійного обговорення сучасної проблематики діяльності підприємств обмінялись думками щодо конкретних прикладів наявності та шляхів усунення різноманітних видів ризику в діяльності підприємств, виробили реальні пропозиції для подальшого плідного співробітництва, як з боку підприємців, науковців, так і з боку місцевої влади.

bottom of page